ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • 1ο χλμ Γιαννιτσών - Θεσσαλονίκης, Γιαννιτσά 581 00
  • Favorites
2382-083950
DSC_0030

Σχετικά με εμάς

Agropako
Κατασκευή, επισκευή ανυψωτικών & γεωργικών μηχανημάτων και ανταλλακτικά.
Οι εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός μας, μας επιτρέπει να είμαστε συνεπείς στον χρόνο παράδοσης των παραγγελιών μας και να μένουν πάντα στους πελάτες μας οι καλύτερες εντυπώσεις μετά από κάθε συνεργασία.

1999

Η εταιρία ιδρύθηκε επίσημα το 1999 από τον Κώστα και Παύλο Παπαβασιλειάδη, ως συνεργείο γενικών επισκευών σε υδραυλικά συστήματα έχοντας ως γνώμονα την εμπειρία τεχνικής σχολής και εργασίας σε χώρου μηχανουργείου κατασκευής μηχανημάτων και επεξεργασίας καπνού όπως πρέσσες χαρμανιέρες διαλογητηρία. Ανάμεσα στους πελάτες μας, συγκαταλέγονται πελάτες από την βαλκανική χερσόνησο όπως επίσης και η Philip Morris Αμερικής.

Στα επόμενα χρόνια εξοπλίστηκε με βιομηχανικό εξοπλισμό τόρνο, φρέζα, τρυπάνι, στρατζοπρέσσα, ηλεκτροκολλήσεις και από συνεργείο μετατρέπεται σε μηχανουργείο, με αντικείμενο κατασκευές υδραυλικών κυλίνδρων και επισκευές γερανών, μηχανήματα οδοποιίας, μηχανήματα κοινής ωφέλειας, γεωργικά μηχανήματα που προσθέτουν τόρνο κατεργασίας 5 μέτρων μήκος για υδραυλικούς σωλήνες υψηλής πίεσης (μαρκούτσια), διαθέτοντας ταυτόχρονα και αποθήκη ανταλλακτικών.

2010

Στα τέλη της δεκαετίας του 2010 πραγματοποιήθηκε επένδυση με αγορά βιομηχανικού τεμαχίου με έκταση 4500 μέτρων εκ των οποίων τα 600 μέτρα είναι πλήρως στεγασμένα με ύψος 7 μέτρα και εξοπλισμένο με γερανογέφυρα SWF6.3tn. Δίνοντας έναν χώρο άνετο και ασφαλές για βιομηχανικές δραστηριότητες.

2010-2020

Το πελατολόγιο του αγροτικού τομέα εμφανίζεται ολοένα και περισσότερο. Την περίοδο αυτή ιδρύεται και το όνομα AgroPako, από τα αρχικά Agro, Pavlos, Kostas, με ενδιαφέρον και συνεχή τεχνική έρευνα στην επιθυμία κατασκευής γεωργικών ανυψωτικών μηχανημάτων.

Το 2015 στην έκθεση Θεσσαλονίκης Agrotica παρουσιάζουμε τον πρώτο καταστροφέα-κλαδοτεμαχιστή με ιδιαιτερότητα ότι είναι κατασκευασμένο με #HARDOX450. Η ανταπόκριση είναι μεγάλη και κερδίζει το ενδιαφέρον του κόσμου, με συνέπεια να το καθιερώσει στον ελληνικό αγροτικό κόσμο.

Τον επόμενο χρόνο παίρνει επίσημα από την ESSAB της Σουηδίας τον τίτλο “HARDOX IN MY BODY”, το οποίο εξασφαλίζει την ποιότητα και την γνησιότητα των υλικών σε κατασκευές γεωργικών μηχανημάτων. Το μηχανουργείο μας βρίσκεται στο 1 ο χλμ Γιαννιτσών-Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιείται στην κατασκευή και επισκευή γεωργικών μηχανημάτων, ανυψωτικά και ανταλλακτικά αυτών. Στόχος μας είναι τα μηχανήματα που παραγάγουμε να είναι στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς σε σχέση με την ποιότητας τους.